Vita tänder

De flesta håller nog med om att ett vackert leende med vita tänder är oerhört smittande. Numera är det enkelt och billigt att få vita tänder, dessutom kan du sköta behandlingen själv i hemmet. Tidigare var man tvungen att söka upp en tandläkare, vilket både var kostsamt och tidskrävande. Idag hittar du samma produkter som ger vita tänder online, som de som säljs hos tandläkaren – men till en bråkdel av priset.

Vita tänder online

Det finns mängder av företag som marknadsför produkter som ger vita tänder. Easewhite, Dentaworks, Simplesmile och Stellawhite är bara ett axplock av alla de företag online där du kan köpa tandblekningskit. Priset för att få vita tänder med hjälp av ett tandblekningskit köpt online varierar, men de flesta kostar under 500 kronor. Jämför detta med tandblekning hos tandläkare, som kan kosta ända upp till 4000 kronor, trots att det som regel handlar om samma tandblekning som den du köper via internet! Det finns inga vetenskapliga studier som visar på att tandblekning hos tandläkare är bättre än den som du köper online. Däremot kan det vara bra att uppsöka en tandläkare för kontroll av dina tänder, innan du beställer ett blekningskit för vitare tänder. Du bör nämligen inte ha några hål eller andra sjukdomar i tänderna när du använder tandblekning.

Hur går det till att beställa tandblekningskit online?

Om du önskar att få vita tänder med hjälp av tandblekning köpt online, bör du först av allt se till att välja ett märke som du litar på. Välj bland de etablerade företagen online som har lång erfarenhet av tandblekning, framför nystartade företag som du inte har hört om tidigare. Även om det är vackert med vita tänder, får det ju inte ske till vilket pris som helst och företaget som säljer tandblekning måste därför vara kända som seriösa. Därefter väljer du det tandblekningskit för vitare tänder som passar dina behov bäst. Om du har frågor om tandblekningen bör du alltid kontakta företaget bakom, innan du beställer hem tandblekningen. De flesta butiker online som säljer tandblekning accepterar vanliga kreditkort och ibland faktura. Leverenstiden för tandblekning köpt online brukar ligga på max ett par dagar, vilket gör att du raskt kan börja processen mot vitare tänder. Se till att alltid följa bruksanvisningen som följer med tandblekningen.