Dentaworks

Dentaworks är en etablerad leverantör som säljer tandblekning i hela Norden och övriga delar av Europa.

Dentaworks erbjuder flera olika tandblekningspaket beroende  på hur många behandlingar man vill ha. Tandblekningspaketen är samma metod som tandläkare själva använder.

Hur går det till?

Du kan bleka på dagen eller på natten när du sover genom att använda en formbar tandblekningsskena. Skenan fylls enkelt med tandblekningsgelen och blekningen börjar direkt när du satt tandblekningsskenan över tänderna.

Dentaworks unika tandblekningsgel

DentaWorks blekningsgel innehåller 22% Karbamid Peroxid tar effektivt bort fläckar och missfärgningar. Denna rena tandblekningsgel är 100% fri från ämnen som Glycerin och TEA (TriEtanolAmin) som är vanliga i geler från andra märken. Glycerin ger onödiga irritationer i tandköttet, har en hemsk bismak och kan framkalla allergiska reaktioner. Studier har visat att TEA (eller trietanolamin) är ett hormonstörande ämne som kan framkalla cancer och finns tyvärr med i ingredienslistan för många tandblekningsgeléer från andra tillverkare. DentaWorks tandblekningsgel innehåller inga av dessa ämnen.

Fördelar med Dentaworks

 • Kundtjänst via e-post och telefon (alla dagar 9-17)
  En trygghet för dig om du har fler frågor eller behöver hjälp med din beställning
 • Enkel att använda
  Dentaworks tandblekningskit är enkel att applicera och tandblekningsskenan formar sig efter dina tänder. I paketet finns detaljerade instruktioner på svenska som guidar dig igenom hela processen.
 • Flera betalmetoder
  Du kan betala med kreditkort, din internetbank (Swedbank, SEB, Nordea, och Handelsbanken), eller via faktura samt delbetalning.
 • Låg frakt
  Frakten kostar endast 19 kr per beställning. Köper du över 600 kr skickas det fraktfritt.

Beställning görs via Dentaworks webbutik.

Köp nu!

2 kommentarer om “Dentaworks”

 1. Karin skriver:

  Funkar kanonbra! Den bästa tandblekning jag provat som håller vad den lovar.

 2. Anna skriver:

  Var tveksam till tandblekning först… men efter att jag tröttna på mina gula tänder tänkte jag att det var dags att pröva. Redan efter 10 dagar var mina tänder mycket vitare och det fungerar verkligen!! Det var lite ovant i början med ilningar i tänderna och så… men det går ju över.

Tyck till om Dentaworks

Hjälp andra konsumenter genom att skriva en egen recension. Tänk på att alltid kontakta respektive kundtjänst för att lösa eventuella problem innan du skriver en kommentar.

You must be logged in to post a comment.